duminică, 22 aprilie 2012

Oh happy days

Era vara cand el descoperea viata adevarata. Acum cateva luni implinise 15 ani si simtea ca intreaga lume era a lui. Fusese invitat de pustiul "cool" din cartier la cea mai mare petrecere din vara aceea. Nu ii venea sa creada, el, cel mai mic din cartier, era primit intre pustii marfa. Intre cei care fumau, beau alcool si isi cresteau propria marijuana. Aaaa, sa nu va inchipuiti ca era un cartier vechi si sarac. Oooo nu! Era un cartier bogat si modern. Dar sa revenim la eroul  nostru. Aparuse la petrecere fericit. Pana acum fusese piticul, tocilarul... de azi astea vor trece, va fi cel mai tare. Si asa fusese... atrasese atentia a patru fete si, cel mai important lucru, fumase primul joint. Intrase in afacerea pustilor de acolo. Isi oferise camera pentru a creste niste plante "inocente", numai bune de fumat.
A doua zi trecuse pe la el "Trace" si ii adusese planta, si alaturi de ea o mica doza de fericire alba. Era un praf alb, stralucitor, iar "Trace" spusese ca era mai delicioasa si mai "high" decat acea simpla Marijuana. Un simplu sniff si vor ajunge in Rai si inapoi. Primul care il testase era pustiul "cool", era obisnuit. Urmase el... trasese adanc in plamani... o data, de doua ori, de trei ori... Oooo, ce sentiment placut... Vedea sunete, auzea imagini... plutea... visa... Waw, parca se vedea pe el, intins pe jos. Dar oare "Trace" de ce fugea pe usa afara? Si ce era cu sirenele ambulantei? Il dureau urechile. Si ce era cu spuma aceea albicioasa care ii iesea din gura? Si cu padelele pe pieptul lui? De ce plange surioara lui? Avea doar 8 anisori, nu trebuia sa planga... Si el de ce plutea inca? Iar se facuse negura.
Lumina il orbea... Ingheta de frig... Unde era oare? Si de ce plutea in continuare? Si de ce un tip in halat il taia in bucati? Ce scrie pe usa? M-O-R-G-A... Morga... MORGA????? Morga! Era la morga... MURISE!!!! Dar cum? De ce? Avea doar 15 ani! Era un baiat cuminte... Ce se va intampla cu parintii lui? Dar cu surioara lui?
Si iar se facuse negura...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu