luni, 30 aprilie 2012

let me fly high...

Era noapte si pustiu... Somnul nu il lovea... se tot uita pe geam, la luna, la stele si se gandea la ce era el, la ce dorea de la viata. Intotdeauna visase ca la varsta asta va fi sot si tata, va avea un job 9-5 si va avea un salar decent. Credea ca se va simti fericit si implinit,Acum se gandea ca nu mai doreste sa fie casatorit, nici la copii nu se mai gandeste. Ii placea libertatea pe care o avea. De multe ori simtea ca putea sa zboare, iar daca ar avea o relatie, aceasta i-ar taia aripile proaspat dobandite. Se simtea bine, dar si trist totodata. Simtea ca isi pierde o parte din vise. Dar nu, asa trebuia sa fie. Era liber, facea ce vroia. Chiar daca cateodata cadea intr-o depresie cumplita, se simtea fericit.
Pe cand adormise intr-un final, avusese un vis ciudat... Tot ce mai tinuse minte din el era o fraza pe care o auzise in fundal, una care suna asemanator cu "let me fly high"... Ziua trecuse, si iar incepea sa viseze. Visul lui era negru... auzea doar vocea aceea... o voce angelica, suava. Simtea ca se indragosteste de ea... O simtea aproape, simtea ca vocea il imbratiseaza. Se trezea in fiecare dimineata doar cu dorinta de a dormi si de a simti vocea aceea invaluindu-l. Ducea conversatii cu ea toata ziua in minte. Simtea ca se indragosteste de ea... Dar cum era posibil? Era doar o voce din capul lui... O voce superba, dar totousi, era o voce creata de el...
Anii treceau si visele lui cu vocea erau din ce in ce mai dese si mai lungi, conversatiile mai intime si mai dezvoltate. El devenise destul de retras, socializand doar cu prietenii apropiati... pana intr-o zi, cand la o intalnire de afaceri aparuse noua angajata. Era o fetiscana cam plinuta si vesela. Zambea tuturor si era plina de viata. Parca nu vedea privirile dezgustate ale unor angajate, si nici nu auzea susotelile lor. El nu o mai auzise pana acum... Acum era randul ei sa tina prezentarea despre politica de imagine a firmei. Cand isi incepuse discursul, il lovise vocea din vise. Prima data crezuse ca iar o aude doar el, dar nu, vocea venea din fata, tinea prezentarea. Se uita fascinat la acea faptura mica.. de unde avea acea voce? Doar era creati lui...Oare iar visa? Incerca sa se trezeasca, dar nu putea... era treaz. Dupa prezentare, mersese sa se prezinte... Ea zambise si ii soptise: "let me fly high".
De unde stia ea asta? De ce il tortura? Si de ce fugea de el?
In fiecare zi incerca sa isi faca curaj sa mearga la ea... Si cand in sfarsit reusise, raspunsul ei a fost: "de ce? doar toate fetele birou saliveaza dupa tine, de ce m-ai ales pe mine?" el ii raspunse: "let me fly high"... Ea ramase tacuta... el plecase de la biroul ei, iar cand ajunse la computer, avea un e-mail in care scria: " de ce tot apari in visele mele?" EL? in visele ei? Nu, nu, nu... ea aparea in visele lui... Ce magie mai era si asta? Ce gluma ii faceau zeii? Pana acum era fericit singur, iar acum aparuse ea in viata lui. Nici macar nu era frumoasa... Era plinuta si zglobie... De fapt era frumoasa... ce tot vorbea? Ajunsese un inganfat? Va mai insista pana ea va spune da....
Dupa cateva luni de intalniri era deja complet indragostit... se mutasera impreuna... Iar se uita la cer, luna si stele... Iar in jos, catre el se uitau zeii... Acum stia, ei fusesera cei care le plantasera visele... Era destinul. Acum chiar era fericit. Acum zbura liber... Nu mai auzea "let me fly high" ci striga " I CAN FLY HIGH WITH YOU!!!!!!!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu