vineri, 10 iunie 2011

Zile, ganduri....

Azi e o altfel de zi de vara... E "rece" (adica vreo 25 de grade Celsius!!!!), e ceata si ploua... Adica e bine... Pentru mine e perfect. Multi ma intreaba de ce mi se pare perfecta o astfel de zi. Eh, uite ca nu stiu... Poate pentru ca din copilarie astfel de zile imi induceau o stare de reeverie. Adoram si ador sa visez si sa imi fac planuri in astfel de zile.  Imi place sa stau in fata geamului cu o cafea calda si sa privesc lumea grabita... cum o tanara fuge de ploaie, cum o pisica face tot posibilul sa nu se ude... Imi place plumburiul cerului(cum negrul nu il gasim in natura, griul e culoarea mea favorita a naturii). Iar copacii chinuiti de vant... Pare ca o metafora a cum trecem noi prin viata. Multi ma intreaba de ce sunt asa melancolica si "dark". Dragii mei, nu am un raspuns pentru voi.  Tot ce stiu e ca asa melancolica ma distrez de minune.
Aaaaaa....si, asa, ca un update... sunt in continuare la master in Arad. :D Si e super tare.... cateodata. Sunt obositoare drumurile dese cu trenul, e ciudatat vremea in Arad... Dar de aia ma distrez din plin.
Dar sa revenim la ziua mea perfecta. La cum privesc muntii verzi... la cum imi doresc sa nu existe altceva in jurul meu decat o padure, un mic rau si liniste si pace, departe de zgomotul orasului, fara blocuri de beton la orizont, fara case moderne, fara mine si tine.:)








Ploua, doar ploua

Ploua, ploua cu stropi mari
Ploua, ploua peste gandurile mele
Ploua peste ce a fost frumos
Ploua, doar ploua

Ploua in inima mea
Ploua in sufletul meu
Ploua in tot si in toate
Ploua, doar ploua

Ploua a uitare, ploua a vise
Ploua a durere, ploua a sperante
Ploua a despartire, ploua a iubire
Ploua, doar ploua.


Asta, asa, de final, ca o inspiratie. Poate ma veti intreba de autor... Ei bine... e anonim ;) Poate unii isi vor da seama cine e :p

5 comentarii:

  1. melancolic si frumos...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ploaie,ploaie si iar ploaie...

    Multa tristete...Oare nu intra soarele si pe straduta ta?

    Intra la mine pe blog si alege o melodie poate iti va mai va inveseli ziua:

    euforia-2011.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere