joi, 11 februarie 2010

Un alt vis...

Asa cum am promis, o alta povestioara, tot legata de vise :D
Adorm... In toropeala linistita a verii... sunt obosita si vreau sa dorm, fara vise, fara ganduri, dar gandul imi zboara aiurea. Imi zboara la clipele minunate petrecute alaturi de El.
Cine e El? E un barbat frumos(pt. mine) inalt, brunet... care ma iubeste.
Cine sunt eu? O fiinta marunta din Universul acesta, care visa cariera pana sa il intalneasca pe El. Cineva care credea ca barbatii sunt simple jucarii in mainile femeilor, jucarii care trebuie schimbate constant si din care nu poti avea nicio data prea multe. Dar toate astea s-au schimbat cand l-a vazut pe El.
A fost o seara de martie calma si linistita. Ea iesise la plimbare, vroia sa se bucure de primavara, de renastere. Si vroia sa scape de frigul din suflet. Avea totul, dar se simtea goala pe dinauntru. Asta pana cand il intalni pe El. Cobora dintr-o masina, venise in vizita, in orasul ei! Nu ii veni sa creada ce vede... Si-a uitat si propriul nume. Cand s-a apropiat de ea, tremura toata, nu stia cum va reactiona. Dar a fost de ajuns o singura privire si au inteles amandoi.Se cunosteau de o vesnicie.
A doua zi s-au si mutat impreuna... nu le pasa de nimic, nu aveau nevoie nici de aer, erau ei doi si atat. El o vedea un inger... Iar ea vedea in El intregul Univers, traia pentru El, prin El. Era cel mai frumos barbat.
Iar visul ei era despre el, ca de fiecare data. Vedea viitorul. Un viitor frumos, doar ei doi, o casuta si multi catei. Iar, ca de fiecare data, se trezi odihnita si plina de viata.
Sper sa va placa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu