luni, 4 mai 2009

"Politichia" romeneasca


Uitai aici un om care merita sa fie numit politician. Toata lumea il defaimeaza, dar nu au habar despre ce vorbesc.... Eu sunt de parere ca sunt rari in lume politicieni cu pregatirea domnului Mircea Geoana, iar de Romania ce sa mai zic.... Bine ca acum nu mai e bun, de cand conduce PArtidul Social Democrat, dar cat timp a fost Ministru de externe a fost foarte bun, nu se mai amintesc acum contriibutiile lui la politica externa a Romaniei de cand a devenit un pericol real pentru incompetentii din politica romaneasca, care parca s-au lipit cu "superglue" de scaunele politicii romanesti, unde s-au imbogatit pe nedrept, simuland cunoasterea si "aburind"romanii care nu vad dincolo de masca lor....
Si nu vorbesc in necunostinta de cauza, am patit-o chiar eu, si inca cu cineva din partidului dansului! Era in vara anului 2004, cand erau in plina desfasurare campaniile pentru primarii... si eu, hai ca doar candidatul pentru primaria Baia-Sprie din partea P.S.D-ului era o cunostinta de a mea (cine ma cunoaste stie) poate il ajut cu niste sfaturi si nitica campanie in plus, zis si facut... doar eram clasa a 10, nu puteam vota , dar puteam sa il ajut altfel, si dai si trage, si convinge oamenii sa il voteze.... ca doar pe tine te ajuti... am ajuns pana in turul doi, unde a pierdut la o foarte mica diferenta, dar a ajuns vice-primar... si dupa toate astea am ajuns sa aflu ca de fapt delapide banii cetatenilor si ai propiei firme, asa ca mi-am dat seama ca trebuie schimbat ceva in tara asta.
Nu scriu acestea pentru ca imediat intram in campanie, ci pentru ca cred ca el este un model demn pentru viitorii politicieni romani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu