marți, 4 octombrie 2011

Halucinatii

Sunt racita cobza... again :)) Stiu, stiu... nu am mai scris de mult, dar, dupa cum v-ati dat seama, nu prea sunt consegventa... in special cand vine vorba de blog, scriu in functie de inspiratie... in cazul in care am :))
Multi s-au plans ca sunt putin cam "dark" si trista, asa ca azi incerc sa fiu mai happy... e toamna, e vremea viselor... ce e ciudat e ca la inceputul lui octombrie totul e verde inca... ceea ce mi se pare ciudat... din pacate nu am avut timp sa iau camera foto in mana, asa ca nu am dovezi... tot ce stiu e ca e cald si bine... vreme perfecta de visat... sau poate e vreme perfecta pt niste finaluri. Maine e finalul cursului de japoneza :(( o sa imi lipseasca, a fost super fun... All I can say is "Thanks Yunus, for a lovely time. For all the laughter and crazy stuff. And hopefully we'll see you soon. So I won't say goodbye, I'll just say また".
Dar sa revenim la normal... ca si o concluzie a fost o vara fun, m-am implicat in multe, am invatat multe... si sper ca toate amintirile sa le pastrez pe veci. Iar ca si un final happy, niste poza, iar :)) cam vechi, dar la fel de frumoase.